KLÄDER M.M

PROFILKLÄDER

Vi trycker alltså inte bara på papper, plast och väv utan också på kläder. Enklast är om ni besöker oss så hjälper vi er att finna det ni söker, vi har ett brett sortiment av kläder. Ni kan också kolla in katalogen i förväg så hjälper vi er sedan med beställning och var ett möjligt tryck kan appliceras. I vår webshop har vi ett urval av de kläder vi kan leverera.

 

ARBETSKLÄDER

Gällande arbetskläder har vi samarbete med Tranemo Workwear och Snickers Workwear.

Tranemo Textil AB grundades 1934 och har således mer än 70 års erfarenhet av konfektionsbranschen. Verksamheten bedrivs enligt upprättad miljöpolicy och ambitionen är att ständigt förbättra våra produkters, såväl som vår egen verksamhets, påverkan på miljön. Vi prioriterar även produktutveckling enligt gällande EU-standarder. Kontakta oss om ni inte hittar det ni söker i vår Webbshop, så hjälper vi er att hitta det ni behöver.

 

ARBETSKLÄDER CAFÉ & RESTAURANG

Arbetskläder för Café- & restaurangbranschen behöver inte vara så ensidig som många tror. Titta gärna i vår nät-katalog KARLOWSKY så kommer ni att förstå vad vi menar.

 

KEPSAR

Vi har ett samarbete med duktiga kepstillverkare och tillsammans med Dig tar vi fram unika specialdesignade kepsar. Kontakta oss så hjälper vi er gärna.

 

PRESENTARTIKLAR

Vi har ett även ett brett sortiment för Dig som till exempel vill ge dina anställda en sommarpresent, julklapp m.m.
Vi hjälper dig att applicera din logga på produkten. Besök oss, ring eller maila för att veta mer."

 

TRYCK och BRODYR

Vi har både tryck och brodyr i huset. Det innebär snabba och enkla leveranser. Dessutom har vi nu stärkt personalstyrkan rejält på klädsidan vilket också innebär bättre och snabbare service.

 

 

Kataloger

 

Profilkläder

 

  

Arbetskläder
Kepsar
Paraplyer och väskor
Specialväskor