VÄLKOMMEN TILL EN MILJÖCERTIFIERAD REKLAMVERKSTAD

 

GRADIN TEXT & BILD AB är en grafisk MILJÖCERTIFIERAD text- och bildverkstad som arbetar med visuell kommunikation. Vi har en egen avancerad verkstad med de absolut modernaste maskinerna på marknaden.

 

Vårt mål är att hålla oss i framkant i både kunnande och maskinpark. För att leva upp till detta har vi kontinuerlig kontroll och uppgradering av våra kunskaper om material, programvaror och färgkontrollsystem, allt för att underlätta för våra kunder.

 

Till oss är ni välkomna att vända er för att få en komplett lösning gällande profilering av företaget. Vi erbjuder allt från idé, grafisk design & copywriting till färdiga produkter såsom skyltar, banderoller, affischer, dekaler, bildekorer, tygvepor, utställningsmaterial, broschyrer, visitkort, produktblad, roll-ups, arbets- & profilkläder mm.

Eftersom vi själva tillverkar produkterna kan vi styra så att ni som kunder blir nöjda med leveranstid och kvalité. Lång hållbarhet och flexibla lösningar gynnar miljön. Och vi strävar efter att i möjligaste mån använda närbelägna leverantörer av material, helst i Sverige eller övriga Europa.

 

Kvalité, leveranstid & miljö är något som är viktigt för oss!

Att tänka på miljön är att satsa på kvalité, plånbok och rättvisa!

Rättvisa är inte bara att alltid tänka på priset. För på vägen till de allra billigaste produkterna får någon för lite för sitt jobb. Oftast de redan fattiga och mest utsatta människorna i världen.

Till det vill inte vi bidra. Därför har vi valt att satsa på rättvisemärkta- och på produkter med kvalité.

 

Vi är miljöcertifierade enligt Smart