Hej,

NY HEMSIDA MED WEBBUTIK!

Nu rivstartar vi hösten med att presentera vår nya hemsida med webbutik! http://www.lgtextochbild.se/ Gå gärna in och kika där på lite av vad vi sysslar med. Hittar ni ej det ni söker så tveka inte att kontakta oss, vi fixar det mesta inom reklam och inredning.

Kanske är det dags att förnya arbetsplatsen? Nu lanserar vi en ny serie med ljudabsorbenter som vi kallar för "Tysta Rum". Effektiva och praktiska som rumsavdelare, samtidigt som de effektivt dämpar ljudet. Finns även för upphängning på vägg eller i tak.

PÅ VÅRA LJUDABSORBENTER ÄR DET NI SJÄLVA SOM BESTÄMMER MOTIVET! T ex egen logotype.

Buller kan vara farligt. Buller gör dig trött, okoncentrerad och stressad. Buller kan orsaka tinnitus, nedsatt hösel, eller göra dig överkänslig mot ljud. Ju starkare buller, desto kortare tid behövs för att du ska få en hörselskada.

Några nivåer från bullerreglerna;

80 dB eller mer, ska arbetsgivaren informera dig om riskerna med buller och erbjuda hörselskydd.

85 dB eller mer, ska arbetsgivaren vidta åtgärder, se till att hörselskydd används och erbjuda hörselundersökning.

115 dB är den högsta ljudnivå du får utsättas för under en arbetsdag. Är värdet högre, måste arbetsgivaren vidta åtgärder.

På bilderna ovan ser ni exempel på hur dessa absorbenter kan användas. Klicka på bilderna om ni vill veta mera om t ex storlekar och priser, eller kontakta oss direkt.

Vänliga hälsningar, Lasse med personal

Om ni ej vill ha vårt nyhetsmail i fortsättningen Klicka här! Det går ej att svara på detta mail.