Ser mailet konstigt ut? Klicka här för att se det i webbläsaren.

"Syns man inte, så finns man inte"

Det är inte alltid så lätt att sticka ut i det enorma mediabrus som förekommer. Det finns många olika sätt att profilera sig på. Eftersom vi är en komplett reklamverkstad har vi många alternativ att erbjuda. Vi hjälper er gärna att hitta ert sätt att synas på. 

BILDEKOR ÄR BRA MARKNADSFÖRING!

För oss är ingen bildekor omöjlig. Vi har modern utrustning som gör det möjligt att klä ditt fordon i avancerade bilder och texter. Vi hjälper dig med allt från den lilla texten till att klä in hela ditt fordon.

SOLFILM & SÄKERHETSFILM FÖR BILAR OCH BYGGNADER

Solfilm är inte bara snyggt, det ger också skydd och ger en skönare inomhusmiljö. Vi har massor av olika toningsgrader för att kunna anpassa solfilmen efter dina behov.

En stor utgift för fastighetsägare är luftkonditionering/uppvärmning av lokaler. Solskyddsfilm är ett mycket bra alternativ för energibesparing och en trivsam miljö.

SKYLTAR, LJUSLÅDOR & BANDEROLLER

Skyltar, Ljuslådor och banderoller kan vara stora och små. Men det viktigaste är att du får en skylt, ljuslåda eller banderoll med kvalité som är anpassad efter dina behov. Vi tillverkar skyltar i alla material, från PVC och kartong till aluminium. När det gäller samtliga produkter från oss, så används enbart material av högsta kvalité.

MÄSSOR & EVENEMANG

Vi tycker det är riktigt roligt att tillsammans med er fixa roliga, spännande och seriösa budskap till de mässor och evenemang ni vill delta i. Fantasi har vi massor av och det vi är duktiga på är att lösa det där speciella önskemålet till våra kunder. Tillsammans med våra duktiga leverantörer av displaysystem kan vi lova att vi löser det mesta.

Bra fantasi sätter inga gränser!

UTSKRIFTER I STORFORMAT

När det gäller utskrifter har vi i princip inga begränsningar. Vi skriver ut på alla material, från specialcanvas för konstreproduktion till personliga tapeter, affischer, fotografier, tygvepor, flaggor m.m 

DEKALER, CROSS- & SKOTERDEKALER

Tillsammans med duktiga leverantörer av folier har vi tagit fram ett sätt att göra hållbara dekaler, inte bara för cross och skoterfordon. Utan även dekaler för alla andra sammanhang. Vi fixar gärna en unik och personlig dekor till din cross, motorcykel, skoter m.m

GRAFISK DESIGN

Vi gör inte bara det sista steget i processen att ta fram en produkt utan vi är med er från första start. Vi hjälper dig med original till dekaler, trycksaker (visitkort,broschyrer,foldrar m.m), logotyper, grafiska profiler, ja allt!

FOTOUPPDRAG

Vi har stor erfarenhet, kunskap och verktyg för att hjälpa dig ta fram bilder för alla önskemål. 

SCANNING & KOPIERING

Att scanna större bilder än A4 är inga problem för oss. Dessutom i högsta kvalité. Med vår storformats fotoscanner fixar vi det mesta. Dessutom fixar vi enkelt era behov av ritningsscanning och ritningskopiering.

 

Vänliga hälsningar, Lasse med personal

Om ni ej vill ha vårt nyhetsmail i fortsättningen Klicka här! Det går ej att svara på detta mail.